Jeg flytter til Moskva!

exchanges lecturesmandag flytter jeg fra Christianshavn til Moskva, hvor jeg starter jeg som Chief Marketing Officer hos Theory and Practice, Third-place og Exchanges.

Boom!

Det betyder også at min tid hos Firmafon er forbi. Mange tak til Niklas, Peter og Firmafon-crew’et for en fed tid. Firmafon er en hyggelig lille og utrolig ambitiøs iværksætter-familie. Det har været en stor fornøjelse af være en del af holdet og jeg ønsker dem alt godt i fremtiden! Og har du en virksomhed som endnu ikke er skiftet til Firmafon, så læs hvorfor du skal skifte teleselskab her!

Hvad skal jeg i Moskva?

Min rolle bliver at definere og eksekvere marketing strategien for Theory and Practice (media), Exchanges (talks/workshops), og Third-place (Venues).
Jeg kommer til at tage del i produktudviklingen og bringe et mere kommercielt fokus.

I Rusland er det førende sociale netværk ikke Facebook, men VKontakte og Yandex dominerer search-markedet med over 60% markedsandele. Så jeg skal omstille mit mindset en smule og adapt – men det er jo det man er vant til, når man arbejder med online markedsføring. Nå ja, også skal jeg lige få styr på det kyrillisk alfabet. No biggie 😉

Min bror og jeg har fundet en lejlighed sammen i Moskva, tæt på den røde plads og Dream Industries. Richard er Team Lead hos T&P og sammen med nogle dygtige designere, udviklere og kreative typer skal vi tage T&P, Exchang.es og Third-place til nye højder.

Jeg er psyched og glæder mig til at se hvad Putin Moskva har at byde på!
Følg med på Instagram hvor jeg poster de skøre ting jeg render ind i derover!

Se lige verdens fedeste kontor..

dream industries telegraph 59ec45968b1311e3ac7812351a2431ef_8

 

di telegraph

This+is+another+option+_eef621dd8b2d78adb9f84a385d1476f3

Vi ses!

Comments

 1. says

  Er det ikke det man kalder ‘hjerneflugt’ – når eksperterne forlader landet 😉 Ha’ det fantastisk Frederik :-)

 2. says

  Tusinde tak Jan.

  Min bror, Richard er team-lead i samme firma og vi talte sammen for 2 måneder siden, da de manglede en fyr med mine kompetencer.

  Og nu sidder jeg herover i ny lejlighed med visa og 30 russiske kollegaer.

  Det er for sjovt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>