Afsløret: Jeanett Veronica Hindberg er kvinden bag Bitterfissen Bethany

(Update Marts 2012.)
Det er nu blevet offentliggjort at indehaveren af Bitterfissen-Bethany.dk rigtige navn er Jeanett Veronica Hindberg. 

Jeanett Veronica HansenBitterfissen Jeanett Veronica HindbergJeanett Bitterfissen Bethany Veronica Hansen -

 

 

 

 

 

For et par dage siden gjorde en ven mig opmærksom på endnu en anonym blogger, ved navn bitterfissen-bethany, som åbenbart har fået utrolig meget omtale en medier , da hun aktivt bruger sin blog til at flame kendte danskere..

I denne forbindelse vil jeg gerne komme med mit bud på hvem den maskerede flamer, bitterfissen Bethany er.
Hvis man tjekker http://www.dandomain.dk/produkter/domain.html?search=www.bitterfissen-bethany.dk vil man hurtig finde ud af at hendes initaler er “JH”. “Handle JH17413”. Så vi leder efter en person med J til fornavn og H til efternavn.

Så lang så godt.

Politiken skriver at

“Hun er blogger og har tidligere stået bag Twitter-profilen Fairy Unleashed, der skrev pænt grimme ting om bl.a. »nosseløse mænd«.”

Hvis man så laver en Google søgninger på “www.twitter.com/fairyunleashed” finder man ud af at hendes twitter-profil på mystiskvis er blevet slettet, men Google har stadig indekseret profil, med navnet  Jeanett V. Hindberg, som du kan se her:

Hvad tror du? Tror du at Bitterfissen-bethany.dk’s rigtige navn er Jeanett Veronica Hindberg?

 

Comments

 1. Kevin says

  Godt gået.

  Jeg har kigget lidt videre:

  Det er muligvis to personer.

  En søgnig mere afslører at V = Veronica.

  Her er hendes Google Profile:

  https://profiles.google.com/108682992736313207374#108682992736313207374/about

  Og her kan man se at hun også har domænet:

  http://www.fairy-unleashed.com

  Og et opslag på .com domænet viser:

  owner: Karina Hansen
  email: karinahansen81@hotmail.dk
  address: Armevaenget 10
  city: Farum
  postal-code: 3520
  country: DK
  phone: +45.28215340

  Tlf. nummeret hører hjemme her i Farum:

  http://www.degulesider.dk/mapdetailssearch.ds?id=WP30418267

  Søger man på Jeanett Veronica Hindberg så dukker denne adresse op ikke så langt fra den anden i Farum:

  http://www.degulesider.dk/mapdetailssearch.ds;jsessionid=B1005200ABEF201B5C268C974AE3D2FB?id=WP3807775

  BitterFissen eller måske man skulle skrive FarumFissen :)

 2. Kim says

  Nu kunne JH også være Jesper Hansen, partner hos Blogges Delight, som har sået for flytningen af Bitterfissen fra blogspot.com

 3. Kim says

  Nu er jeg nogenlunde fast læser af BitterFissens udgydelser og ved derfor, at hun meget for nyligt indgik i Bloggers Delight netværket.
  I samme ombæring fik hun også sit eget domæne, samt BDs hjælp til WordPress. Hun kom som sagt fra Blogspot.

  Så… Jeg “ved” ikke, at det skulle være Jesper Hansen fra BD. Men der er et sammenfald, ikke sandt!?

 4. Jones says

  Hmmm… Betyder det noget hvem det er ?

  @Frederik, Det virker tåbeligt at poste andres navne og adresser på din blog.

  MVH
  Jones

 5. Mona says

  Hvis man slår nogle af de andre Bloggers Delight bloggere op på Dan Domain, så kan man se at det er deres egne intialer, der gemmer sig bag. F.eks. Emily Salomon: ELS og Fierce og fattig Kia: KEM.

  På Bloggers Delight er det stadig bloggeren selv, der ejer bloggen og domænet.

  Ergo er det deres egne initialer man kan finde på dan-domain – også Bitterfissens. Vil jeg mene.

 6. David says

  En partner hos Bloggers Delight ville – forhåbentlig – aldrig nøjes med at købe domænet med bindestreg altså bitterfissen-bethany. Det er dybt uprof og top kikset. BitterfissenBethany.dk er stadig ledigt, så go ahead en eller anden…
  Bloggers Delight har også et .dk domæne. -Uden bindestreg. Og det er ikke Jesper Hansen, der har købt det.
  Tror stadig JVH er et godt bud på den – i mine øjne – top kiksede Bitterfisse.

 7. Jens says

  Truntens tidligere domæne fairy-uleashed.com er godt nok ejet af en eller anden “karina” nu. Meeen, sådan har det ikke altid været!

  Tilbage i 2010-something da hun oprettede domænet var det registreret til “Jeanett Hansen” med jeanett@hansen.mail.dk og hjem på ryggergaardsvej i Farum.

  Senere blev det ændrettil “Jeanett Hindberg”, stadig samme adresse og samme e-mail adresse. (Jeanett@hansen.mail.dk)

  D. 10 november i år sker der så en ændring hvor navnet ændres til Karina Hansen og med en anden adresse.

  Omtalte “Jeanett Veronica Hindberg” er på https://www.facebook.com/veronica.hindberg

  Hvis “Jeanett Veronica Hindberg” intet har med bitterfissen at gøre – hvorfor er hun så i fuld gang med at forsøge at fjerne alle informationer om hende selv på det store internet? Hvis Jeanett er en uvidende og udenforstående trunte, så ville hun jo ikke have noget at frygte.

 8. mig says

  Jeg tror I har fat i noget.

  For det første – og mest interessant: Tjek formuleringerne på: http://www.networkedblogs.com/blog/fairy_unleashed
  Sprog og formulering er identiske med Bitterfissen Bethanys. Fx yndlingsformuleringer som: “skræv” og “Magter det kraftedeme ikke”.

  For det andet: Tjek Bethanys egen FB-side – de første 2-3 opslag, fra hun begynder. Her skriver hun (på engelsk), at hun blogger på Fairy Unleashed.

 9. Kim says

  Uprofessionelt eller ej, så startede BitterFissen sin blog på: bitterfissen-bethany.blogspot.com
  Så selvfølgelig er dk-domænet købt unden bindestreg.

  Måske er det hendes egen initialer, måske er de lånte af hensyn til anonymiteten!?

 10. says

  En lille krølle kunne være, at hun startede sin blog på et sted, hvor hun ikke skulle forholde sig nævneværdigt til opsætning og deslige. I tiden på blogspot har der også været spørgsmål til forskellige tiltag hun kunne gøre på bloggen, som indbefattede kendskab til en vis grad af kodning, hvilket hun har givet udtryk for, at hun ikke magtede/kunne finde ud af.

  Derfor er jeg temmelig overbevist om, at hun selv står for det uprofessionelle i købet af domæne med bindestreg.

  Og hvad er der lige med det Hansen? Det går igen og igen og igen. På 180 grader fortælles der, at denne Jeanett Veronica Hindberg skulle være administrator på dating.dk, men det burde da ikke fratage hende evnen til at være modbydelig på nettet, gør det!? Hvorfor skulle hun så være mere hellig end andre? Der er desuden rigtig meget lighed i JVH og Bitterfissens skrivemåder og svinerier.

  Man kan sige hvad man vil, men alt skriger JVH til himlen. Hvem går sidste skridt i afsløringen? 😉

 11. Publius says

  Bemærk profilen ‘Julle2011′ på i tråden på 180grader, er er helt utrolig ivrig efter at fastslå, at JVH ikke er bitterfissen. Det er sjovt, at den profil åbenbart tilfældigvis blev oprettet (den 30/11…) for – som den eneste – og MED MEGET STORE BOGSTAVER at benægte, at JVH er BF.

  Men der ER faktisk ret oplagte ligheder i sproget på JVHs FairyUnleashed. Blandt andet brugen af “skræv” og en del andre tilsvarende sprogie ting. Se evt. en delvis cache af Jeanett Veronica Hindbergs blog her: http://www.networkedblogs.com/blog/fairy_unleashed

  Det mest påfaldende er dog, at JVH ikke står frem og afviser, at hun er BF. Selv Politiken har spekuleret i det, og forsøgt at kontakte hende – uden held – hvilket JVH selvfølgelig må vide: http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1458498/dusoer-udloves-paa-nettet-for-bitterfissen-bethanys-identitet/
  . Da JVH også ændrer URL på sin Facebook-profil når den kommer frem, som den gjorde på 180grader, tyder meget på at JVH ved PRÆCIS hvad der foregår, men stadig vælger ikke at sige noget. Sandsynligvis fordi det er en ting af lyve som BF, men noget helt andet at lyve om det forhold overfor rigtige journalister i den virkelige verden.

  Den helt minutiøse sletning af ALT relateret til JVH er også utrolig påfaldende. Efter nogen opdagede koblingen mellem JVH og BF forsvandt JVHs blog, Myspace, Twitter, LinkedIn m.v. Det er faktisk ret voldsomt, at slette hele sin online-eksistens på den måde – så hun må være blevet virkelig ræd. Alt er som støvsuget fra nettet. Nogen er tydeligvis panisk angste for at folk skal kunne fokusere alt for meget på den kobling.

  Men lad hende endelig fortsætte med at gemme sig – jo længere hun gør det, jo sjovere bliver det, når hun bliver tvunget frem. Og er det er jo morsomt, at den bitre fisse, der ellers er så grov i kæften, i virkeligheden bare er en bange lille tissekone, der end ikke tør stå ved sit eget navn.

 12. MM says

  Er det ikke komplet ligegyldigt hvem hun er? Fakta er, at hun/han/den/det har en helvedes masse læsere.

 13. Erik Willumsgaard says

  Jeg undrer mig over, hvorfor nogen synes det er så vigtigt, at afsløre Bitterfissens egentlig identitet, så længe hun er underholdende at læse??

 14. Erik Willumsgaard says

  Næ, jeg har ofte prøvet at blive hængt ud. Det er én af omkostninger/gevinsterne ved at stikke næsen frem!

 15. says

  Jeg kan godt fortælle hvorfor jeg er interesseret i at få navnet frem. Fordi jeg er pisse nysgerrig, det indrømmer jeg gerne.

  Ud fra en markedsførings-vinkel er det da pisse interessant med dette fænomen og hvem der står bag.

  Jeg fatter ikke man overhovedet gider sidde og skrive så meget lort om andre mennesker, og mennesket bag er da bestemt interessant ud fra flere vinkler.

 16. Tom H says

  Ej nu må I da lige styre jer, I skal sgu se at få brillerne på !!!

  Kan I ikke kende en dårligt Photoshoppet barbiedukke når I ser den? Hvor er det tyndt at alle medier bringer det billede det er sguda for helvede en dukke, HINT: et menneske har NÆSEBOR!

 17. says

  Det er en fin illustration af blog-meidet det her. én lykkes med at komme i medierne og få taletid i stor stil, fordi hun ramme ømme tæer og i øvrigt en masse menneskers utilfredshed præcist. Og s er der denne her lidt parasit-agtige arrangement, hvor man kan får to linier og måske en omtale i tabloid-pressen for at afsløre hendes identitet. Ærgerligt at der er nogen der lykønsker dig med at have fået opfyldt så sølle en ambition som at blive krediteret i EB for at rode i andres privatliv.

 18. Mikkel says

  Sidst online: 23. juni 2011 kl. 00.35
  Medlem siden: 6. januar 2006
  Køn: Kvinde
  Fødselsdag: 5. december 1972
  Navn: Jeanett Veronica Hindberg
  Alder: 39
  Partner status: Single
  Stjernetegn: Skytte
  Landsdel: Nordsjælland
  Adresse: Ryttergårdsvej 62, ts. tv. 3520 Farum
  Beskæftigelse: Andet
  Jeg søger: Sjov og ballade
  Favorit spil: Olympics
  Hjemmeside: http://www.fairywitch.dk, bitterfissen-bethany.dk, http://www.fairy-unleashed.com
  Interesser: Mad & Vin, Musik, Film, Computer, Spil, Familie, Tøj, Wordfeud
  Find mig på: Jubii Debat
  Motto: “Well-behaved women rarely make history”, “Jeg har spermfetish.. Men jeg ville altså ikke ofre mine tarteletter”
  Elsker: Sit sex-legetøj “Magic Wand” (købt på 6discount.dk), Joey Moe
  Familie: Har en søster der har haft en seneknude. Hun blev opereret 2 gange og fik akupunktur.

  Arkiver:
  http://web.archive.org/web/20081002073546/http://www.fairy-unleashed.com/Fairy%20info.htm

  Har på http://www.fairy-unleashed.com lagt frække billeder af sig selv på nettet engang i efteråret 2008:


  – Lidt om mig og denne side

  Jeg er: 35 år, charmerende og fræk. Jeg er hverken fotomodel eller har nogen som helst tilknytning til pornoindustrien.
  Denne side er opstået som følge af en gammel fantasi, og det er ren hobby for mig.

  Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, haft stor passion for at flashe. Jeg er ekshibitionist af rang,
  og denne side er udelukkende oprettet for, at kunne udleve min passion.

  De fleste billeder har jeg selv taget med webcam, og jeg ynder at redigere, lave sjove effekter, rammer osv. i Paintshop pro.

  Jeg håber, at I vil kigge med, og nyde denne side lige så meget som jeg gør.
  Uden jer, bliver det jo ingen succes!

  XXX
  Fairy”

  Har lidt af blærebetændelse:

  “Jeg har lidt af blærebetændelse i mange år. Mange gange har der været blod i urinen. En enkelt gang så meget at jeg blev indlagt. Det viste sig (via kamera undersøgelse) at jeg havde to små sår i blæren.

  Jeg brugte tranebærkapsler i en del år og var slet ikke generet af blærebetændelse i en lang periode. Jeg er så osse meget omhyggelig med at vaske mig lige efter sex (selv om det er træls at rende ud så hurtigt efter) Men hvis man har et kort urinrør kan det være sæden der generer så meget at man får blærebetændelse.

  Men blodet i urinen er ganske normalt ved en slem blærebetændelse. Der er altid blod i urinen (næsten) ved betændelse men den kan ofte kun ses ved dyrkning af urinprøven.”

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>