Inspiration til iværksættere

Jeg elsker at læse interviews med interessante iværksættere!
Her på bloggen har jeg samlet nogle af de mest inspirerende.

Det her er simpelthen et af de sejeste motivations-klip jeg nogensiden har set:

Først får du lige et par gode iværksætter-bøger, som handler om at starte sin egen virksomhed og tips og tricks fra nogle erfarene forretningsmænd.

Jeg er selv nydt at læse disse bøger om at startevirksomhed og drive forretning:
Martin Thorborg’s iværksætter til jeg dør og specielt Tim Ferriss’ 4 timers arbejdsuge. Du kan selv Find flere bøger om iværksætteri her


TED.com – Ideas worth spreading – (Amerikansk)

Du kender sikkert allerede TED.com…men for dem som ikke gør, så er det en portal for vidensdeling, idéer og inspiration.
Jeg har valgt en talk med Seth Godin, hvor han taler om hvordan man skal sprede sin idéer, bygge en unik forretning/produkt, baseret på hans anbefalelsesværdige bog, Purple Cow.


Mixergy.com – “Mixergy is where the ambitious learn from a mix of experienced mentors.” – (Amerikansk)

Mixergy.com’s founder Andrew Warner, laver nogle rigtig gode interviews, med succesfulde iværksættere fra hele verden.

Andrew interviewer bla. iværksætterne bag det populære WordPress og har også lavet en super interview med Jimmy Wales manden bag Wikipedia.
Der er nogle interviews som kun er for PRO-members – mens alle de nyeste interviews er gratis de første 7 dage, uden undtagelse.
Så hvis du vil se alle de spændende interviews på mixergy.com, uden er betale, så vil jeg foreslå dig at abonnere på deres RSS.


Anthony RobbinsMotivator & Strategist (Soo American)

Ja, så har vi Tony Robbins. Han hører ikke rigtig til denne liste – også alligevel.
Han er super-amerikansk og sælger sig selv, som var det en Tv-shop reklame.
Når det så er sagt, så har han faktisk nogle gode foredrag om motivation, drive og entusiasme på et strategisk niveau, med dig selv i centrum.

Gary Vaynerchuk - Hustle, Business and Wine
Gary har vist os hvordan man kan lave en 50m$ forretning med et videokamera, et glas vin og en passion, som ikke er til at spøge med.

Morten lund – It’s all about luck

De fleste kender Morten Lund, som invisterede i Skype og tjente millioner. Morten holder nogle forfriskende og karakteriske foredrag om forretning, investering og upstarts.
Morten Lund har været på toppen, men han har sandelig også være på bunden. Du kan opleve et at Morten Lunds fremragende oplæg her:

Thorborg.tvThorborg taler og sådan er det – (Dansk)

Thorborg.tv er et talkshow startet af serieiværksætteren, Martin Thorborg. Du kan finde en masse interessante interviews/talks med danske iværksættere, her i blandt Jesper buch fra Just-Eat og den nu 15 årige millionær Simon Mørch.

Pottercut.dk en podcast om markedsføring- (Dansk)

Pottercut.dk er startet af en fyr ved navn Ib potter og er spækket med gode interviews inden for online marketing.

Ib har lavet interviews med eksperter inden for søgemaskineoptimering, webanalyse, e-handel og konverteringsoptimering. Hvis du har interesse for web og markedsføring, så bør du bestemt tage et kig på Pottercut.dk

Ib Potter fra Pottercut

Nick VujicicFrom no limbs to no limits (Amerikansk)

Nick er blevet født uden arme og ben… Nu rejser han rundt og holder foredrag på folkeskoler, gymnasier og fængsler i hele verden. Hvis du er træt af at gå rundt og have ondt af dig selv, så sætter denne mand tingene i perspektiv for dig :)


Thomas Rosenstand – Podcast og video om forretning og markedsføring

Thomas Rosenstand er indehaver af Concept Interest, som har specialiseret sig i at lave markesføring i søgemaskinerne. Thomas laver jævnligt videoer om iværksætteri og forretning.

Jeg kan varmt anbefale Thomas’ podcast om; Syv råd til at drive forretning og et podcast med benjamin Gungaard om konverteringsoptimering.

 

penge-til-kassen from Thomas Rosenstand on Vimeo.


Comments

 1. says

  Frederik, i øvrigt kunne det være cool hvis du:

  1) Kunne gøre skriften i dette kommentarfelt større (når man skriver). Lige nu kan man næste ikke se hvad man har tastet.

  2) Kunne sætte en knap på så man kunne tilmelde sig at få besked når der kom andre svar til indlægget.

  Tak
  Mikael

 2. says

  Hej Frederik
  kender du: http://www.therisetothetop.com/

  David Siteman Garland interviewer også iværksættere og han har en del flere kvinder med end Mixergy, som jeg også virkelig godt kan lide. (Andrew Warner stiller virkelig gode spørgsmål.)

  Tak for listen i øvrigt:-)

  Nanna

 3. says

  Hej Nanna,

  Nope, jeg kender ikke til The rise to the top, men det vil jeg bestemt tjekke ud.

  Det har slet ikke strejfet mig at Mixergy nærmest kun er mæn, før du påpegede det :)

  Tak for anbefalingen, jeg vil glæde mig til at se og høre nogle kvinder, tale om iværksætteri!

 4. says

  OMG ham Nick Vujicic er en inspiration. Omkring TED talks så er der virkelig også nogle guldkorn i mellem. Ikke kun omkring iværksætteri, men det at se så begejstrede engagerede mennesker giver virkelig energi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>