It’s A New Place, It’s A New Blog – And I’m Feeling Good!

Jeg har to nyheder som jeg gerne vil dele med dig..

Jeg er netop rejst en tur til Californien, hvor jeg skal bo skal de næste 3 måneder. I torsdags kom jeg til Los Angeles og har siden da boet hos en ven indtil jeg har fundet ud af hvor jeg gerne vil bosæt mig :). Fandt hurtigt ud af at min kammerat bor et meget rowdy sted, så lige nu kigger jeg på lejligheder i Los Feliz og Silver Lake – to rigtig nice steder!

Jeg har gået med tankerne om at prøve at bo i USA i et par år nu og derfor besluttede jeg mig for at afprøve det med 3 måneder herover. Indtil videre synes jeg det er super fedt herover og der er stadig så meget jeg skal se endnu..

Men det er ikke den eneste nyhed herfra:

Trovatten.com er live

Jeg har lige lanceret min nye engelske blog for 10 minutter siden! :)

Jeg vil meget gerne invitere dig til housewarming derinde… Og kom endelig med kommentarer, feedback + ris og ros!

Du finder mig nye online marketing blog på Trovatten.com

Jeg har startet den engelsk blog, på en lidt anden måde end jeg gjorde med trovatten.dk og med en lidt anden vinkel… På Trovatten.com er artiklerne generelt noget længere og lidt mere detaljeret…Derudover har jeg lanceret bloggen med 6 indlæg til at starte med, så der er lidt guf på.

Se nogle af de nye engelske blogindlæg her:

Grunden til at jeg har startet en engelsk blog er en blanding af nysgerrighed og udfordringen om at konkurrere (og ikke mindst netværke) med alle de engelsk talende bloggere og marketing specialister. Jeg er super-spændt på at se hvad Trovatten.com bliver til og hvordan det bliver at blogge på engelsk!

Trovatten.com på de social medier

Jeg har valgt at lave et par social profiler til min nye blog og det kunne være fedt hvis du gider at kigge forbi med et “like”!

Trovatten.com på Facebook
Hvis du går ind på Facebook-siden venter der et lille tip om hvor man kan finde domæner, med stærk link-profil, som snart udløber.

Trovatten.com på Google+
Hvis du går ind på Trovatten.com’s Google+ side kan du se et nice trick til at stjæle link-juice fra gamle slettede sociale profiler og blogs.

Trovatten.com på Twitter
Min Twitter-profil kommer fremover til at være 99% engelsk. Jeg ved godt at nogle synes det er lidt nederen at læse engelsk, men der er ikke så meget at gøre ved det..Desværre har de ikke fået Circles så man kan segmentere sine tweets..

Tak fordi du læste med!
Dine kommentarer er altid velkommen!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>